Brand Logo

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Toate informatiile si imaginile existente pe acest site sunt cu titlu informativ si sunt detinute de S.C. Maurer Imobiliare SA. Niciun material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara acordul expres exprimat de catre titularul acestui drept. Toate drepturile sunt rezervate S.C. SELECTIVE IMOBILIARE S.R.L.. Este strict interzisa folosirea acestui site in scopul distrugerii sau alterarii lui, a continutului sau a securitatii acestuia ori pentru discreditarea sau hartuirea S.C. SELECTIVE IMOBILIARE S.R.L.. sau a afiliatiilor sai. S.C. SELECTIVE IMOBILIARE S.R.L.. va aplica toate masurile de securitate tehnica si organizatorica pentru protejarea datelor asupra carora detine controlul impotriva oricarei situatii de manipulare accidentala sau intentionata, pierdere, distrugere sau impotriva accesului oricarei persoane neautorizate.

Protectia informatiilor in cursul procesarii datelor dumneavoastra personale este o preocupare majora a S.C. SELECTIVE IMOBILIARE S.R.L.., de aceea toate datele colectate in cursul vizitelor pe site-ul nostru web sunt procesate conform prevederilor legale valabile in Romania. Site-ul nostru web poate include legaturi cu alte site-uri al caror continut nu se afla sub controlul nostru, de aceea S.C. SELECTIVE IMOBILIARE S.R.L.. nu isi asuma si nu poate accepta nici un fel de responsabilitate pentru continutul acestor site-uri web. S.C. SELECTIVE IMOBILIARE S.R.L.. Se angajeaza sa nu dezvaluie nici o informatie cu privire la vizitele dumneavoastra pe acest site, exceptand situatiile legale. S.C. SELECTIVE IMOBILIARE S.R.L.. nu va transmite nici unui tert datele dumneavoastra personale introduse de dumneavoastra pe site-ul www.luxuria-residence.ro conform acestor “Termeni si Conditii”.

Colectarea si procesarea datelor cu caracter personal

Cand vizitati site-ul web al S.C. SELECTIVE IMOBILIARE S.R.L.., serverul de web inregistreaza automat numele furnizorului dumneavoastra de servicii internet, site-ul web de la care ne vizitati. Alte date personale vor fi memorate numai daca sunt oferite voluntar de dumneavoastra, de exemplu, in contextul unei inregistrari, al unui sondaj de opinie, concurs sau in cursul executarii unui contract.

Utilizarea si dezvaluirea datelor personale si specificarea scopului

Datele dumneavoastra vor fi tratate in conformitate cu legislatia actuala privind Protectia Datelor cu Caracter Personal si vor fi utilizate de catre S.C. SELECTIVE IMOBILIARE S.R.L. in scop de analiza de marketing si administrare baza de date clienti, inclusiv pentru asistenta clienti, precum si pentru a va putea informa despre noile produse si servicii ale companiei noastre. S.C. SELECTIVE IMOBILIARE S.R.L.. se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti beneficiari/utilizatori.

Informatii pentru utilizatori (vizitatori)

Ca utilizator (vizitator) aveti urmatoarele responsabilitati: – sa furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra, asa cum este cerut de formularul de inregistrare atunci cand este cazul; – sa mentineti si innoiti, atunci cand situatia cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete. Totodata va asumati obligativitatea de a nu face urmatoarele: – sa publicati materiale care contin virusi sau alte programe cu intentia de a distruge acest sistem cat si orice sistem sau informatie; – sa publicati materiale cu drept de autor, daca nu sunteti autorul sau daca nu aveti permisiunea autorului de a publica materialul respectiv; – sa publicati materiale obscene, defaimatoare, de amenintare sau rauvoitoare fata de un alt utilizator, persoana fizica sau juridical, materiale ori informatii prohibite de prevederile legale in vigoare; – sa publicati o imagine sau o afirmatie care contravine normelor legale in vigoare incidente. In caz de nerespectare a acestor conditii, S.C. SELECTIVE IMOBILIARE S.R.L.. se disociaza de autorul acestora, va sterge informatiile respective si poate actiona pe cale legala. Compania isi rezerva dreptul de a prelucra si utiliza informatiile mentionate mai sus, in scopul informarii Dvs. asupra actiunilor de marketing si ofertelor lansate de companie.

Informarea persoanelor vizate asupra drepturilor lor

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de dreptul de interventie asupra datelor si de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea acestora. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la Departamentul Juridic al Companiei S.C. SELECTIVE IMOBILIARE S.R.L.,

Modificari ale politicii de confidentialitate

Modificari ale prezentei politici de confidentialitate ce vor aparea pe parcurs vor fi publicate in aceasta pagina web fara a va informa anterior. “Termeni si Conditii” constituie, in intregime, un acord incheiat intre dumneavoastra si Dacă aveți îndoieli sau întrebări cu privire la politica de Cookie-uri, vă rugăm să scrieți la adresa S.C. SELECTIVE IMOBILIARE S.R.L.,. in privinta utilizarii site-ului www.maurerimobiliare.ro S.C. SELECTIVE IMOBILIARE S.R.L., isi rezerva dreptul de a revizui si aduce la zi aceste reguli in orice moment, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor. Dacă aveți îndoieli sau întrebări cu privire la politica de Confidentialitate, vă rugăm să scrieți la adresa denis.ciupag@maurerimobiliare.ro